Scaniazz Story – följ med på en odyssé! Episod 6

Det var lite turbulens i ledningen på Skotten och om jag minns rätt så var det plötsligt Rogers bror som hade tagit över ruljansen. En eller två polska orkestrar med svensk sångerska gjorde också gästspel. Det dök upp en gitarrist, vars namn jag glömt, som satt in med vårt band. Trevlig snubbe som vi hade en blöt eftersits med hemma hos någon. Han tyckte inledningsvis, insisterade senare, och tjatade slutligen om att vi skulle få mer spelningar om vi gastade mer allsång i refrängerna och fick med publiken med lite handklappning och sådant. ”Sorry” sa jag i ett försök att få tyst på honom, ”jag kan inte spela sån musik som jag inte skulle stå ut med att höra på själv…”

Scaniazz spelar Trouble in Mind. Inspelat på Skotten 11 mars 1974.

  • Paul Bocciolone Strandberg, kornett, sång
  • Ulf Björkbom, sopranosax
  • Povel Sörbris, banjo
  • Stefan Kärfve, tuba
  • Hans Bendroth, washboard

«